جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد شرور هفت تیرکش پایتخت دستگیر شد

اتصال چهار سامانه خدمات مراقبتی و بهداشتی در دستورکار وزارت بهداشت

مدیرکل مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درباره کارکرد شبکه بهداشت دانشگاه‌ها گفت: ما 63 دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم که در سیستم یکپارچه به هم متصل هستند اما ارتباطات بین چهار سامانه‌های خدمات مراقبتی و بهداشتی هنوز یکپارچه نشده و اتصال این چهار سامانه به یکدیگر در دستورکار است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مظهری مدیرکل مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» رادیو پیرامون نقش پرونده الکترونیک سلامت در پایش بیماری‌ها اظهار کرد: ثبت اطلاعات مربوط به بیماری و سلامت فرد از منظر رفتارهای تغذیه‌ای، تحرک بدنی و بیماری‌های خانوادگی در پرونده سلامت و تحلیل آن به ما کمک می‌کند که برنامه ریزی مراقبتی انجام دهیم.

 

وی افزود: این همان چیزی است که وزارت بهداشت در قالب برنامه پزشک خانواده مورد توجه قرار داد تا با استفاده از اطلاعات بیماران، بستری برای برنامه ریزی سالانه برای بیماران فراهم شود. برای مثال اگر فردی به دیابت مبتلا است هر سه ماه یکبار باید متوسط قند خون او بررسی و پیگیری شود و آموزش‌های تغذیه‌ای برای او انجام شود.

 

مدیرکل مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درباره کارکرد شبکه بهداشت دانشگاه‌ها گفت: ما 63 دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم که در سیستم یکپارچه به هم متصل هستند اما ارتباطات بین چهار سامانه‌های خدمات مراقبتی و بهداشتی هنوز یکپارچه نشده و اتصال چهار سامانه به یکدیگر در دستورکار است.

 

مظهری اظهار کرد: نظام شبکه‌های بهداشت درمانی کشور منطقه محور است یعنی ما 10 قطب در کشور داریم که هر قطبی چند منطقه را پوشش می‌دهند و مراکز جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه‌های بهداشت شهری و خانه‌های بهداشت را هم داریم.

 

وی با بیان اینکه چهار مبدا برای ورود اطلاعات به پرونده سلامت الکترونیک وجود دارد گفت: بخشی از اطلاعات توسط بیمارستان‌ها و بخشی هم از طریق مطب و اعمال سرپایی به پرونده سلامت الکترونیک منتقل می‌شود. بخش سوم خدمات بهداشتی کشور اعم از واکسیناسیون و خدمات مراقبت‌های بارداری و تغذیه سالم و بخش چهارم هم نظام خودمراقبتی است که وضعیت توسط خود بیمار اعلام می‌شود.

 

مدیرکل مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اظهار کرد: ما تقریبا چهل سال است نظام بالغی را در حوزه روستایی داریم که این بخش در قسمت شهری غیرفعال بود اما الان این نظام در حال تغییر و قرار است در برنامه نظام سلامت خانواده، مدل شهری و روستایی بهم نزدیک شوند. قرار است بلوک‌های 3 هزار نفره به دو مراقب سلامت سپرده شود و مراقبین سلامت هم ذیل نظر پزشک خانواده فعالیت کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار